Ιδιωτικό Ιατρείο: Κρήτης 72, Νέα Ιωνία 142 31 | τηλ.: 2102717924 / 6937189582

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πύργο Ηλείας. Εισήχθην στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2000 και αποφοίτησα, μετά την 6ετή φοίτησή μου λαμβάνοντας υποτροφίες, το 2006 οπότε και απέκτησα την άδεια ασκήσεως του Ιατρικού Επαγγέλματος. Το 2006-2007 εργάστηκα ως ελεγκτής Ιατρός στον Οργανισμό Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ), σε ιδιωτικές κλινικές και ως εθελόντρια στην οργάνωση με την επωνυμία «ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Στη συνέχεια ολοκλήρωσα την θητεία μου ως αγροτικός ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και στο άγονο αγροτικό Ιατρείο της 'Ιου. Ολοκλήρωσα την απαιτούμενη διετή άσκηση στην Παθολογία στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Πύργου και συνέχισα την ειδίκευσή μου στην Ενδοκρινολογία και τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην ενδοκρινολογική κλινική του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός Κοργιαλένειο Μπενάκειο Ε.Ε.Αθηνών. Κατά την διάρκεια της θητείας μου στο Ενδοκρινολογικό τμήμα εργάστηκα στο ορμονολογικό εργαστήριο, στα γενικά και ειδικά εξωτερικά ιατρεία, και στην νοσηλεία ασθενών με σοβαρά ενδοκρινολογικά νοσήματα.

Στα εξωτερικά ιατρεία εκπαιδεύτηκα, αποκτώντας εμπειρία σε όλο το φάσμα ενδοκρινοπαθειών: Σακχαρώδης Διαβήτης, θυρεοειδοπάθειες, Ca θυρεοειδούς, οστεοπόρωση, διαταραχές εμμήνου ρύσεως, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, εμμηνοπαυσιακές διαταραχές, παχυσαρκία, δυσλιπιδαιμίες, ενδοκρινολογία κυήσεως. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής μου στους νοσηλευόμενους ασθενείς ήμουν υπεύθυνη για την διάγνωση, νοσηλεία, θεραπευτική αντιμετώπιση των εισαγόμενων με ενδοκρινοπάθειες ασθενών που απαιτούσαν ειδική διαγνωστική και θεραπευτική αντιμετώπιση όπως νόσου Cushing, μεγαλακρία, φαιοχρωμοκύττωμα, αλδοστερονισμό, σύνδρομα υπερανδρογοναιμίάς, διαταραχές ενήβωσης και ανάπτυξης, όγκους της υπόφυσης και του υποθαλάμου κ.α. Συμμετείχα στην διεκπεραίωση διεθνών πολυκεντρικών μελετών. Το 2017 απέκτησα τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Παράλληλα έχω εκπαιδευτεί, παρακολουθώντας παιδική Ενδοκρινολογία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» καθώς επίσης έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια Ενδοκρινολογίας Κύησης, Διατροφής και Μεταβολισμού. Έχω ειδικευτεί στον Ιατρικό Βελονισμό παρακολουθώντας τα 2ετή σεμινάρια Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Ιατρικού Βελονισμού. Διεκπεραιώνω την διδακτορική διατριβή μου στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η επιστημονική κατάρτιση συνεχίζεται σε Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια και με την συγγραφή άρθρων και δημοσίευση πολυκεντρικών μελετών σε σημαντικά διεθνή και ελληνικά ενδοκρινολογικά περιοδικά.

Ιατρικά Θέματα


 • post-img

  Σακχαρώδης Διαβήτης και Εγκυμοσύνη

 • post-img

  Βελονισμός. Τι είναι και πως εφαρμόζεται.

 • post-img

  Θυρεοειδής και Κύηση

 • post-img

  Υποθαλαμικές & Υποφυσιακές Διαταραχές